Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2019 15:48 - Взривът на циганското размножение, цели нашето унищожение
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4293 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 23.02.2019 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Два примера от хилядите:

Качват се в тролея фамилия кротки цигани. Баба под 40-те, бременна жена малко над 20-те с деца на 5 и 7 години, съпругът и шуреят. У дома може да имат още деца.
А циганка от Войводиново тия дни се жалваше "Имам 6 деца и съм бременна". 

Те така ще напълнят Европа.

Още преди "възродителния процес" някои туркини у нас простодушно споделяха, че имат зададен ПЛАН (от кого?) да раждат 3 и повече деца. Идеята за промяна на демографската картина ОТДАВНА битува между населението. И "възродителният процес" трябваше да реши проблема. Но дойде цветната "революция", и на нашите влюбени в Запада, беше подсказано какво да правят. После и НЕвлюбените бяха ПРИНУДЕНИ да следват самоубийствена политика.

А циганите си имат тартори, признати от държавата, които НЕ МОЖЕ да не си правят сметката, че при тая раждаемост ЩЕ ДОЖИВЕЯТ места в парламента и даже в правителството. И пускат слухове "Раждайте, така скоро всичко тук ще стане ваше!" И след зверството във Войводиново такива тартори предложиха "лекарство" - циганите да бъдат представени в държавните институции. Забравят, че вече имаше такъв опит. Четирима цигани със средно образование, бяха назначени в полицията. След седмица-две бяха заловени в далавера и освободени.

Вече е невъзможно циганите  ДА СЕ ОТКАЖАТ от своя вековен начин на живот с ранни раждания. Защото ВИДЯХА НА ПРАКТИКА, че С Т А В А !!!  При изолирания катунарски живот както преди 9-ти, високата смъртност поддържаше ниска численост. Но уседналия живот в гетата, медицинската помощ (за която се отплащат с побой над лекари) и изхранването от помощи, от кофите за смет, от измами и кражби, тоя живот в гетата е НЕСЪВМЕСТИМ с нашия живот. Те го усещат и много от тях ни мразят и ПРЕЗИРАТ.

Много скоро ПРАКТИЧЕСКИ ще изникне въпросът - ИЛИ НИЕ, ИЛИ ТЕ. А с тях отдавна работят евангелисти, ислямисти и НПО-та, които ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ за разчистване на територията от нас. След това ЛЕСНО ще я разчистят и от тях. Има начини за такова разчистване.



Тагове:   цигани,   роми,   демография,


Гласувай:
14



1. planinitenabulgaria - Проблемът е наистина страшен,
20.02.2019 15:55
но Вие имате заложени грешни команди и никога няма да го разберете. Тази ситуация, която виждате и коментирате няма нищо общо с истинската, тя е недосегаема за умственитте Ви възможности. Проблемът е съвсем, съвсем другаде.
цитирай
2. krumbelosvet - Драги колега по планинарство,
20.02.2019 17:16
Кажете проблема, щом знаете.
Дълбоко грешите за моята скромна личност, както грешите и за ВСИЧКО ДРУГО, освен планините.
Отчел съм ЕДИН човешки жест у вас. Сред десетки чудесни планински фотоси, бяхте сложили и снимка на босия президент Радев, когото патологично ненавиждате. И после премахнахте това неуместно смесване на жанровете - природа и фото-пасквил.
А патологичната фобия на вам подобните, РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ и ни лишава от МИНИМАЛНИТЕ шансове за самозащита срещу ГЛОБАЛНИЯ УНИЩОЖИТЕЛ на белия човек - сега в Европа, после и навсякъде.
цитирай
3. krumbelosvet - Изтрих апостолофф
21.02.2019 06:22
който ме псува. И ме "оборва" с по-ниската продължителност на живота у циганите.
И забравя човекът, че много деца и ранна смърт, водят до МНОГОБРОЕН И МЛАД етнос. А малко деца и дълъг живот - до МАЛОБРОЕН И СТАР етнос. Нещо повече, това е НАЙ-ПРАВИЛНАТА стратегия за етническата война.
Кой ще надвие? И по селата вече ни надвиват. Както плевелите надвиват НЕКОПАНА нива. Щото от 30 години НИ Е ЗАБРАНЕНО да си копаме нивата.
цитирай
4. jelezov - Постингът третира сериозен и бо...
27.02.2019 13:25
Постингът третира сериозен и болезнен проблем, но го разглежда като расов, етнически, релегиозен и битов. Циганският въпрос, бидейки всичко горе казано, е преди всичко социален. Циганчето не се ражда циганин. Както казва д-р Николай Михайлов, изведете циганите от гетата и те ще престанат да се циганеят. Гетото е нелечим злокачествен тумор в утробата на капитализма. Това го доказва цялата му многовековна история. При социализма циганският въпрос бе почти решен, но реставрираният капитализъм го направи отново актуален.
цитирай
5. krumbelosvet - Г-н Железов, зная вашата теза, тя беше ОФИЦИАЛНА до, да, ДО "възродителния процес"
28.02.2019 14:32
Тоя "Възродителен процес" трябваше да внесе корекции. Защото една съседна страна си спечели ВЛИЯНИЕ върху нашите "турци" и част от циганите. Но процесът беше прекъснат от "цветната революция". Сложна тема.
Това, че Маркс в "Капиталът" разглежда основно ИКОНОМИКАТА и КЛАСИТЕ, е оправдано под ТОВА заглавие, но не означава, че на света има само икономика и класи. Има и биология, и етноси, и нации, и раси, със своите СПЕЦИФИЧНИ качества и интереси. (Негрите например са ненадминати спринтьори, а почти всички велики композитори и учени са евреи, такива са и главните действащи лица на глобуса в момента, банкстерите от ФР.)
А циганите имат и БИОЛОГИЧЕСКИ проблеми. До 1856г. те имат в Османската империя статут на РОБИ. Живеели са на малки групи, и са страдали от множество КРЪВОСМЕШЕНИЯ ( даже братя и сестри в една постеля...).
Но защо да теоретизираме повече? Не е ли вярно ЗАГЛАВИЕТО "Взривното циганско размножение, цели нашето унищожение"? Една от мерките на "възродителния процес" беше и премахването на гетата. Сега вече това е невъзможно. Никой не може да осигури с ресурси такова размножение. И те си го осигуряват както могат. За наша сметка. Това е.
А в Библията пише "не давай на нечестивец, да не би с това да ти НАДДЕЛЕЕ". И ето, надделяват ни, и отникъде помощ. Господарите на света ТОВА искат.
цитирай
6. krumbelosvet - Според колегата Железов.
06.03.2019 11:36
"При социализма циганският въпрос беше почти решен." Това е малко пресилено. Да, циганите работеха. Но гетата не бяха премахнати, и престъпността им си оставаше много по-висока от тая на другите етноси. Но ГЛАВНОТО беше, че медицинската помощ и редовните доходи ги РАЗМНОЖИХА МНОГОКРАТНО спрямо преди 9-ти. ТОВА трябваше да реши "възродителният процес", но цветната КОНТРАреволюция го прекрати...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954942
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031